پیچ رولپلاک در کشور ما به طور معمول برای اجرای نمای ساختمان از سنگ های مختلف استفاده می کنند. این سنگ ها می توانند از جنس های مختلفی از جمله مرمر تراورتن گرانیت و… باشند. همانطور که میدانید برای اتصال این سنگ ها به دیوار نیز از ملات سیمانی استفاده می شود. البته ملات سیمانی بهترین گزینه برای اتصال این سنگ ها به دیوار ساختمان است.
اما مواردی از جمله سیمان کیفیت پایین، ملات کم و سایر شرایطی که در ادامه بحث خواهیم کرد، باعث میشوند که اتصال سنگ نما به دیوار محکم نباشد. شاید شما هم مشاهده کرده اید که وقتی به نمای برخی از ساختمان ها تکیه می دهید یا این که به برخی از آنها با انگشت ضربه میزنید، صدای خاصی ناشی از محکم نبودن سنگ به شما القا می شود. این موارد نشان می دهند که نیاز به محکم کاری این سنگ ها بر روی دیوار ساختمان به روش های خاصی وجود دارد.
از آنجایی که در کشور ما بیش از ۸۰ درصد منازل با سنگ ساختمانی نما می شوند، بین آنها منازل بسیاری وجود دارند که سنگ نمای آنها محکم نیست. حال تصور کنید که چه حجم از خطر در کوچه و خیابان هایی که هر روز در حال رفت آمد از آنها هستیم، در بالای سر ما وجود دارد.
این سنگ ها شاید به همین وضعیت نیز سالیان درازی بدون مشکل بر روی دیوار ساختمان باقی بمانند، مگر اینکه اتصال آنها خیلی سست شده باشد که خود به خود فرو بریزند. در غیر این صورت محرکی مانند زلزله میتواند بسیاری از این سنگ های دارای اتصال سست را فرو بریزاند. ریزش این سنگهای سست در زمان وقوع زلزله خود یکی از عوامل خطر و ایجاد کننده تلفات جانی و مالی است.
برای جلوگیری و کاهش خطر بروز جانی و مالی چندین سال است که راهکاری بسیار موثر معرفی شده است. این روش ایمن کننده سنگهای سست، پیچ و رولپلاک نما با راپل است. در این مقاله جامع قصد داریم شما را با این روش افزایش دهنده ایمنی ساختمان ها آشنا کنیم. در صورتی که ایمنی ساختمان و جان خود و اطرافیانتان برای شما مهم است توصیه می کنیم ادامه این مقاله مهم را از دست ندهید.
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان روش بسیار کاربردی و کم هزینه برای افزایش ایمنی ساختمان شماست. روال کار آن هم بسیار ساده است. تکنسین مربوطه ابتدا بایستی به طریقی به ارتفاع مورد نظر برود، سنگ دارای اتصال سست را تشخیص داده و بنا به نیاز اقدام به سوراخکاری سنگ نما بکند. پس از این سوراخ کاری رولپلاک را داخل سوراخ قرار داده و سپس با یک پیچ مناسب سنگ را در محل خود محکم می کنند.
کمی پیشتر گفتیم که جهت بالا رفتن در ارتفاع به طرق مختلفی امکان پذیر است. در گذشته بیشتر تکنسین ها برای امر محکم کاری و پیچ و رولپلاک نما از داربست استفاده می کردند.
استفاده از داربست برای پیچ و رولپلاک نما خود دارای مزایا و معایبی است. از مزایای آن میتوان به این اشاره نمود که پس از نصب داربست در مقابل نمای ساختمان تکنسین ها به راحتی می توانند به تمام نقاط دیوار دسترسی داشته باشند. در مورد معایب هم بگوییم که بزرگترین عیب این روش ایمن نبودن استفاده از داربست برای امور ساختمانی است. به دلیل اینکه کاربری داربست در کشور ما با اصول انجام نمی شود و خبری هم از تجهیزات ایمنی دربین تکنسینها نیست. متاسفانه همه ساله بسیاری از هموطنان ما با سقوط از داربست ها جان خود را از دست میدهند.
راهکاری بسیار ایمن تر که جایگزین داربست شده است، پیچ و رولپلاک نما با راپل است. اگر با راپل و استفاده از آن آشنای خاصی ندارید، لازم است بدانید که راپل ها طناب های محکمی هستند که اغلب ورزشکاران و علاقمندان به صخره نوردی از آنها برای بالا رفتن از صخره ها استفاده می کنند.
این تنها بایستی در بالای برج یا صخره محکم شوند تا فرد بتواند به راحتی از آن ها برای صعود به ارتفاع استفاده کند. ایمنی بالای استفاده از راپل باعث شده است که در امور ساختمانی نیز مورد توجه افراد برای کارهای مختلف استفاده شود. از جمله استفاده از راه پله ها در ساختمان ها مربوط به مواردی چون نظافت و شست و شوی نمای ساختمانهای بلند و امور ایمن کاری نمای ساختمان از جمله پیچ و رولپلاک نما است. تکنسینهای باتجربه کار در ارتفاع با راپلها نمای ساختمان را مورد بررسی قرار داده و هر جا که نیاز است، اقدام به پیچ و رولپلاک نما با راپل می نمایند.
علل سست شدن و ریزش سنگ نمای ساختمان ها
عوامل مختلفی می توانند بر سست شدن سنگ نمای ساختمان تاثیر خود را بگذارند. از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
⦁ بارش باران. بارش باران یکی از عواملی است که میتواند به صورت فیزیکی و شیمیایی بر روی سنگ نمای ساختمان تاثیر بگذارد. آب باران از طرفی باعث فرسایش سنگ شده و از طرفی باعث ایجاد واکنش های شیمیایی اکسیداسیون و تجزیه بر روی سنگ می شود. اثرات شیمیایی آب باران بر روی سنگ ها با بارش باران های اسیدی تشدید می گردد.
⦁ شبنم صبحگاهی. شبنم صبحگاهی خود می تواند باعث تخریب سنگ ها شود. در محیط های سرد شبنم به داخل منافذ طبیعی سنگ ها نفوذ کرده در داخل آن ها منجمد میشود. انجماد باعث انبساط آن در محیط میشود و نتیجه این انبساط، ریز شکستگی سنگ ها خواهد بود.
⦁ وزش باد. وزش بادهای حاوی ذرات گرد و غبار باعث تخریب و فرسوده شدن سنگ ها میشود.
⦁ تغییرات دمایی. تغییرات شدید و متناوب دمایی از عواملی است که می تواند به ساختار سنگ ها آسیب جدی وارد کند. این تغییرات دمایی باعث انبساط و انقباض های طولانی مدت و متناوب درون سنگ ها می شود که خود باعث تخریب سنگ ها می شود. در صورتی هم که در داخل ساختار سنگ ها مواد معدنی متفاوتی با ضرایب انبساط حجمی مختلف وجود داشته باشد، فرسایش در سنگ بسیار شدید تر می شود.
⦁ آلودگی هوا. آلودگی هوا از دیگر عوامل تخریب سنگ های ساختمانی است. آلاینده های موجود در هوا حاوی بخار ها و ذرات اسیدی هستند که باز مواد معدنی درون سنگ ها واکنش داده و باعث فساد و ریزش سنگ میشود.
⦁ استفاده از سیمان نامناسبتر حین نماکاری. در صورتی که هنگام سیمان کاری برای نصب سنگ نمای ساختمان از سیمان استفاده کنیم که به خوبی خیس نشده باشند و حالت خشکی آن معلوم باشد، این سیمان به راحتی به داخل منافذ سنگ نما نفوذ نکرده و اتصال مناسب و دائمی بین سنگ و دیوار ایجاد نمی شود.
⦁ بندکشی غیر اصولی سنگ نما. از عوامل بسیار مهمی که پس از نصب نما بایستی به صورت اصولی انجام گیرد بند کشی نمای ساختمان است. در صورتی که بند کشی به صورت صحیح و اصولی انجام گرفته باشد باعث میشود که آب و رطوبت به سطح پشتی سنگ نتواند رسوب کند و از بروز مشکلات آتی جلوگیری به عمل می آید
⦁ نشست ساختمان. یکی دیگر از عواملی که باعث سست شدن و تخریب نمای ساختمان می شود، نشست ساختمان در طول زمان است. نشست ساختمان باعث میشود که در قسمت هایی از نمای ساختمان فشاری مضاعف وارد شده و این قسمتها را به تدریج سست و تضعیف نماید.
⦁ زلزله. یکی دیگر از عواملی که بیشترین تخریب را بر نمای ساختمان ایجاد می کند وقوع زلزله است. ارتعاشات و تکان های ساختمان در حین زلزله باعث می شود سنگ هایی که به نسبت سست شده اند سقوط کرده و خطر بروز تلفات را افزایش میدهد.
ایا همه سنگها قابل پیچ و رولپلاک شدن هستند؟
اگر از افراد پیمانکار پیچ رولپلاک بپرسید که آیا همه سنگها قابلیت پیچ و رولپلاک شدن دارند، خواهند گفت که این مورد بستگی به وضعیت سنگ دارد. به طور کلی امکان پیچ و رولپلاک نمای ساختمانهای دارای سنگ های مختلف از جمله مرمر، گرانیت، تراورتن، سرامیک و… امکان پذیر است. نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که خصوصیت های فیزیکی سنگ مورد نظر، تعیین کننده امکان اجرای پیچ و رولپلاک نما با راپل خواهد بود.
اگر سنگی از ضخامت کمی برخوردار باشد امکان پیچ و رولپلاک کردن آن یا وجود ندارد، برای اینکه بسیار سخت بوده و امکان شکستن و خرد شدن سنگ بسیار بالاست.
برخی از سنگ های ساختمانی مانند تراورتن به دلیل داشتن منافذ بسیار، دارای بافت ترد و شکننده هستند. با ورود مته به داخل این سنگ ها امکان شکسته شدن و خرد شدن اطراف ناحیه در حال متن کاری نیز وجود دارد.
شرایط دیگری نیز وجود دارد که سنگ نما به دلیل زمان بسیار طولانی که بر روی دیوار ساختمان نصب شده است، به دلیل عوامل محیطی سست و فرسوده شده باشد. این مدل سنگ ها نیز با اندکی فشار و سوراخکاری این به راحتی شکسته خواهد شد.
چاره کار افراد مجری پیچ رولپلاک هنگام مواجهه با موارد بالا این است که به جای پیچ و رولپلاک نما با راپل، بایستی آن سنگ مورد نظر را با یک سنگ جدیدتر جایگزین نمود. پس از آن می توان جهت اطمینان بیشتر، همان سنگ را نیز پیچ و رولپلاک نمود.
در شرایطی غیر از موارد اشاره شده در بالا، اجرای پیچ و رولپلاک نما با راپل، بهترین گزینه برای ایمن سازی نمای ساختمان برای عابرین خواهد بود.
تعداد استاندارد پیچ و رولپلاک روی سنگ نما
در مورد اینکه تعداد استاندارد پیچ و رولپلاک نما با راپل چقدر باشد تصور اولیه شاید این باشد که هرچقدر تعداد پیچ و رولپلاک استفاده شده بیشتر باشد، کار نهایی مطمئن تر خواهد بود. اگر شما هم چنین فکر میکنید پیشنهاد می کنیم ادامه این قسمت را مطالعه کنید. اگر همین سوال را از یک پیمانکار پیچ رولپلاک باتجربه بپرسید، پاسخ وی اینگونه خواهد بود که تا جایی که ممکن است بایستی از پیچ و رولپلاک استفاده نمود.
برخی از سنگ ها مانند سنگ های آهکی و مرمریت ها استحکام بسیار بالایی ندارند و با کوچکترین ضربه می شکنند. چه برسد به اینکه بتوانیم با مته برقی آن را سوراخکاری نماییم. در برابر این مدل از سنگ ها بایستی سوراخکاری ها تا حد ممکن بسیار کم و اندک باشد.
در صورتی که سنگ نسبتاً فرسوده شده باشد و یا نیاز به سوراخکاری های بیشتر باشد، شما بایستی به جای استفاده از پیچ و رولپلاک به فکر تعویض آنقدر سنگ با یک نمونه جدید باشید. این پیشنهاد مطمئن تر است، به این دلیل که سنگ قبلی دیگر توان تحمل فشار را ندارد و با استفاده از مته برقی برای سوراخکاری آن، باعث می شویم خیلی زودتر سنگ به صورت قطعاتی ریزتر ریزش کند.
برای سنگ های مستحکم تر می توانیم به راحتی از پیچ و رولپلاک نما با راپل را پیشنهاد کنیم. سنگهای مانند تراورتن، مرمر و گرانیت توان تحمل فشار ناشی از نصب پیچ و رولپلاک را دارند.
قاعده کلی برای نصب پیچ و رولپلاک برای سنگ هایی که توان تحمل نصب آنها را دارند این است که به اندازه و ضخامت سنگ بایستی از تعداد بیشتری پیچ و رولپلاک استفاده کنیم.
اگر برش سنگ نما در حد کوچک و کمتر از نیم متر باشد، مجری پیچ رولپلاک توجه به وضعیت سنگ می تواند یک یا دو پیچ و رولپلاک را بر روی سنگ نصب کند. صورتی که سایز سنگ بزرگ و در حد بیش از یک متر باشد، افراد پیمانکار پیچ رولپلاک با تجربه پیشنهاد نمودند که بهتر است هر ۵۰ سانتی متر یک عدد پیچ و رولپلاک وصل گردد. با این هدف که بتواند وزن مجموعه را به راحتی کنترل نماید.
فاکتور دیگری که بایستی در نظر گرفته شود، ضخامت سنگ نمای مورد استفاده شده است. هرچه ضخامت سنگ نمای مورد استفاده بیشتر باشد، بایستی از پیچ و رولپلاک بیشتری برای نصب آن استفاده کنیم تا اینکه بتواند وزن سنگ را راحت تر تحمل کند.
عمر پیچ و رولپلاک روی سنگ در نمای ساختمان
یک نگرانی که درباره استفاده از پیچ و رولپلاک نما با راپل وجود دارد این است که عمر مفید پیچ و رولپلاک بر روی نمای ساختمان تا چه اندازه است. دو فاکتور برای پاسخ به این سوال باید در نظر بگیریم. اول اینکه اجرای پیچ و رولپلاک بایستی توسط مجری پیچ رولپلاک ذیصلاح صورت گرفته باشد. دوم اینکه پیچ و رولپلاک مورد استفاده بایستی از جنس مناسب تولید شده باشد.
درباره مورد اول بایستی بگوییم در صورتی که پروژه نصب پیچ و رولپلاک بر روی نمای ساختمان توسط مجری ذیصلاح صورت نگرفته باشد و یا اینکه بر طبق اصول اشاره شده در قسمت قبل نباشد، نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد. اگر فاصله توضیح داده شده برای نصب پیچ و رولپلاک که در قسمت قبل گفتیم لحاظ نگردد، پروژه پایان یافته عمر مفید مطلوب را نخواهد داشت.
درباره مورد دوم هم بایستی بگوییم در صورتی که رولپلاک و پیچ مورد استفاده از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد. به طور مثال اگر جنس رولپلاک نامرغوب بوده و در داخل کار و حین جایگذاری در داخل سنگ بشکند، آن اتصال محکمی که مد نظر ماست ایجاد نخواهد شد. درباره پیچ هم می توان گفت که اگر از آلیاژ مناسبی تولید نشود، امکان زنگ زدن و فرسوده شدن سریع آن و یا خم شدن و شکسته شدن آن به دلیل عدم تحمل وزن سنگ وجود دارد.
عکس این شرایط هم وجود دارد و آن اینکه تمام فرآیند نصب پیچ و رو لپلاک نما با راپل به درستی و بر طبق اصول انجام بگیرد. در این صورت میتوانید عمر مفید بسیار بالایی را برای آن متصور باشید و تا زمانی که خودتان اقدام به تغییر نمای ساختمان تان کنید، این پیچ و رولپلاک از نمای فعلی شما محافظت خواهد کرد.
انواع پیچ و رولپلاک مناسب سنگ
همانطور که در قسمت قبلی اشاره کردیم از فاکتورهای مهم برای موفقیت در پروژه نصب پیچ و رولپلاک نما با راپل این است که کیفیت پیچ و رولپلاک استفاده شده بایستی در بهترین حالت باشد. جهت نیل به این هدف بایستی بر اساس وضعیت پروژه بهترین نوع پیچ و رو لپلاک را استفاده نمود. در این قسمت قصد داریم بهترین و مناسب ترین انواع پیچ و رولپلاک مناسب برای سنگ نمای ساختمان را معرفی کنیم. در این قسمت با معرفی انواع پیچ شروع می کنیم.
پیچ استیل. بهترین نوع پیچ قابل استفاده برای پروژه های پیچ و رو لپلاک نما با راپل، پیچ های استیل هستند. تمامی گریت ها و مدل های پیچ های استیل درجه از مقاومت در برابر خوردگی را داشته وام را به یک گزینه ایده آل برای استفاده در پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل نموده است. مقاومت پیچ های استیل در برابر شرایط نامساعد محیطی از قبیل دمای بسیار بالا یا بسیار پایین، مثال زدنی است. پس جای تعجب ندارد که اگر وقتی پیچ های استیل صحبت میکنیم، اولین چیزی که به ذهنمان خطور می کند، دوام و ماندگاری بالای آن است.
پیچ های استیل با توجه به ارزش بسیار بالا و ماندگاری که دارند، قیمتی بسیار مناسب و مقرون به صرفه دارند. با استفاده از پیچ های استیل در پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل، آن عمر مفید و بلند مدتی که مطلوب شماست حاصل خواهد شد. با این اوصاف توصیه می کنیم قبل از اجرای پروژه پیچ و رولپلاک نمای ساختمان، از پیمانکار پیچ رولپلاک خود استفاده از پیچ های استیل را بخواهید.
پیچ استیل در برابر پیچ گالوانیزه
دومین گزینه برای انتخاب پیش مناسب برای پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل، استفاده از پیچ های گالوانیزه است. اگر درباره ساختار فولاد گالوانیزه اطلاعات کافی ندارید، لازم است بدانید که فولاد گالوانیزه متشکل از فولاد سیاه و یک لایه از فلز روی بر روی فولاد است. لایه متشکل از فلز روی باعث می شود که مقاومت در برابر خوردگی برای این مدل از پیچ ها وجود داشته باشد.
البته در صورتی که این لایه به هیچ وجه خراشیده نشود. در صورت بروز خراشیدگی بر روی لایه سطحی پیچ، امکان خوردگی و زنگ زدگی برای پیچ به وجود خواهد آمد. با این حال اگر در محیطی که قرار است پیچ و رولپلاک نصب شوند، مواد خورنده و انواع اسید ها وجود نداشته باشند، استفاده از پیچ های گالوانیزه مشکل خاصی ایجاد نمی کند.
یک تفاوت دیگر هم این مدل از پیچ ها با پیچ های استیل دارند. این که مقاومت کششی پیچ های گالوانیزه نسبت به پیچ های استیل یا فولادی بسیار کمتر است. استفاده از این پیچ در شرایطی باشد که بار کششی که پیچ گالوانیزه بایستی تحمل کند، زیاد نباشد، هیچ مانعی برای استفاده از این نوع پیچ وجود ندارد.
تا به اینجا به انواع پیچ های قابل توصیه برای استفاده در پروژه های پیچ و رو لپلاک نما با راپل اشاره کردیم. در ادامه قصد داریم به معرفی انواع رولپلاک قابل استفاده برای این نوع پروژه ها بپردازیم.
⦁ رولپلاک ساده. به صرفه ترین و در دسترس ترین نوع رولپلاک برای استفاده در پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل، استفاده از رولپلاک های ساده است. برای استفاده از این نوع رولپلاک بایستی آنها را به وسیله چکش به داخل بازی ایجاد شده در داخل سنگ نما وارد کنیم. در مرحله بعد با ورود پیش به داخل آن و وارد کردن نیرو از طرف ما به پیچ حاشیه های رولپلاک به سمت بیرون کمی بازتر شده و اتصال محکمی را در محل ایجاد می کند.
انواع رولپلاک قابل استفاده برای سنگ
⦁ رولپلاک پروانه ای. یکی دیگر از انواع رولپلاک هایی که میتوان برای پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل استفاده کرد، استفاده از رولپلاک پروانه ای است. معمولاً رولپلاک ها دارای دو تیغه در دو طرف هستند که پس از ورود به منفذ به طرز بسیار محکمی درون منفذ گیر میکند و یک اتصال دائمی را ایجاد میکند.
⦁ رولپلاک فلزی. اگر سنگ نمای شما دارای یک سایز بسیار بزرگ و وزن بسیار بالا باشد بهترین رولپلاکی که می توان برای شما پیشنهاد نمود، رولپلاک فلزی است. برای استفاده از این مدل در پروژه های پیچ و رولپلاک نما با راپل بایستی توسط مجری پیش رولپلاک با یک چکش وارد منفذ گردد. پس از مسدود شدن پیش در داخل این رولپلاک، دندان های آن باز شده و به طور کامل به سطح مجاور خود متصل میشود.
رولپلاک فلزی
⦁ رولپلاک HUD. اگر ضخامت سیمان استفاده شده در پشت نمای ساختمان شما به حدی باشد که برای سوراخکاری آن نیاز به استفاده از دریل های چکشی باشد، رولپلاک مورد استفاده بایستی از نوع HUD باشد. این مدل از رو لپلاک ها معمولاً قیمت بالاتری دارند. در کنار آن بدون لبه هستند و ساختار خاص آنها باعث میشود که پس از پیچ در داخل درون آنها قرار گرفت، به راحتی باز شده و به طور بسیار محکمی به نمای ساختمان متصل میشوند.
هزینه و قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان
قیمت تمام شده یک پروژه پیچ و رو لپلاک نما با راپل به عوامل مختلفی بستگی دارد و اینگونه نیست که برای همه ساختمانها یک قیمت ارائه گردد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره نمود.
ارتفاع ساختمان. یکی از عوامل اصلی و تاثیرگذار بر قیمت اجرایی پروژه های نصب پیچ و رولپلاک نما با راپل ارتفاع ساختمان و تعداد طبقات آن است. هرچقدر تعداد طبقات و ارتفاع یک ساختمان بیشتر باشد، در کنار این که مدت زمان بیشتری را برای فعالیت می طلبد، ریسک کاری بالاتری نیز دارند. به همین دلیل هزینه کار انجام شده مقداری بالاتر خواهد بود.
وجود طراحی های خاص بر روی نما. هرچه طراحی نمای ساختمان پیچیده تر باشد و سادگی به دور باشد، مسلماً به سادگی اجرای پروژه نصب پیچ و رو لپلاک نما با راپل در ساختمانهای با نمای ساده نخواهد بود. پیچ و رولپلاک نمودن طرح های ویژه بر روی نمای ساختمان نیاز به دقت و زمان بیشتری دارد. در نتیجه هزینه اجرای پروژه این مدل از ساختمان ها، کمی بیشتر از اجرای این پروژه در ساختمانهای دارای نمای ساده و یکدست دارد.
نوع و اندازه سنگ نمای ساختمان. یکی دیگر از فاکتور های مهم و تعیین کننده قیمت اجرای پروژه پیچ و رولپلاک نما باز راپل، نوع و اندازه سنگ ساختمانی است. اگر سنگ ساختمانی از وضعیت مناسب برخوردار نبوده و کیفیت بالایی نداشته باشد، اجرای پروژه پیچ رولپلاک در آن نسبت ارتفاع بسیار مشکل تر می شود. از سوی دیگر اگر سنگ های استفاده شده
در نمای ساختمان سایز کوچک داشته باشند نیاز به پیچ و رولپلاک بیشتری خواهد بود و حجم کار افزایش می یابد. این دو عامل نیز می تواند بر قیمت تمام شده تاثیر خود را بگذارد.
حجم و وسعت خرابی ها. ساختمان را در نظر بگیرید که حدود ۱۰ درصد از سنگهای نمای آن نیاز به اجرای پیچ و رو لپلاک نما با راپل دارد. دیگری را نیز در نظر بگیرید که حدود ۹۰ درصد سنگ های آن نیاز به چنین کاری دارد. منطقی است که اگر بگوییم قیمت پروژه تمام شده مورد اول بسیار پایین تر از مورد دوم باشد.
میزان پیچ و رو لپلاک به کار رفته. عامل مستقیمی که نشان دهنده حجم کار انجام شده است، میزان بیچ و رولپلاک مورد استفاده در پروژه مربوطه است. هرچقدر میزان بیشتری از پیچ و رولپلاک در پروژه استفاده شود، میزان خرابی ها بیشتر بوده است و همچنین میزان کاری که انجام شده بیشتر از حالت عادی بوده است. بنا به دلیل ذکر شده، پیمانکار پیچ رولپلاک هزینه بیشتری نسبت به حالت عادی از شما درخواست خواهد نمود.
موارد اشاره شده در بالا فاکتورهای بودند که و قیمت تمام شده اجرای پروژه پیچ و رولپلاک نما با راپل تاثیر مستقیم می گذارند. به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر کشور امکان درج قیمت در این مقاله وجود نداشت. برای اطلاع از آخرین قیمت ها کارفرمایان محترم می توانند به وسیله تماس با کارشناسان ما از آخرین قیمت ها مطلع شوند.
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست
تا به اینجای محتوا سعی شد به شما درباره پیچ و رولپلاک نما با راپل و تمام نکات مربوطه صحبت کنیم. حال که با این جزئیات آشنا شدید شاید سوالی به ذهن شما خطور کند. اینکه چه نیازی هست برای نمای ساختمان خود از پیچ و رولپلاک استفاده نمایم؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم که این روش مزایایی را دارد که صاحبان ساختمان ها را ترغیب به استفاده از آن می کند. از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
⦁ هزینه عملیاتی پایین. از جمله مزایای پیچ و رولپلاک نما با راپل هزینه عملیاتی بسیار پایین آن است. کل خرجی که این سیستم دارد یک پیچ و رولپلاک است و استخدام پیمانکار پیچ رولپلاک که این کار را برای شما بدون داربست انجام دهد. به کمک این روش با هزینه بسیار پایین می توانیم ایمنی خود و اطرافیانمان را تضمین نماییم.
⦁ اجرای سریع. پیچ و رو لپلاک نما با راپل با سرعتی بسیار بالا مجری پیچ رولپلاک انجام می گیرد.
⦁ طول عمر بالا پس از نصب. همانطور که در بالا تر نیز اشاره کردیم، پیچ و رولپلاک استفاده شده توسط پیمانکار پیچ رولپلاک ما از مرغوب ترین کیفیت برخوردار بوده طول عمر آن تا زمانی است که شما خود بخواهید نمای ساختمان تان را تغییر بدهید.
⦁ حذف هزینه های نگهداری. به دلیل اینکه پیچ و رولپلاک نما با راپل باعث میشود سنگ نمای ساختمان به طور محکم به دیوار مربوط به چسبیده و به راحتی جدا نگردد، به همین به هزینههای نگهداری سنگ نمای ساختمان به صفر می رسد.
پس از آشنایی با مزایای پیچ و رو لپلاک نما با راپل لازم دانستیم که شما را با برخی نکات آشنا کنیم. یکی از مهمترین نکاتی که حتماً بایستی رعایت شود، سپردن این کار به یک پیمانکار پیچ رولپلاک با تجربه است.
هرچقدر مجری پیچ رو لپلاک شما در کار خود با تجربه باشد، خیال شما از تجهیزات استفاده شده، ایمنی حین کار و اطمینان از کیفیت کار تمام شده آسوده خواهد بود. نکته دیگر این است که از کیفیت ادوات استفاده شده توسط پیمانکار پیچ و رولپلاک نما با راپل اطمینان حاصل فرمایید. از مجری پیچ رولپلاک خود بخواهید که با توجه به نوع سنگ استفاده شده استاندارد لازم را رعایت نماید.
در انتها از مجری پیچ و رو لپلاک نمای خود بخواهید که در صورت امکان محل سوراخ کاری را با بتونه دارای رنگ مناسب بپوشاند.
سخن پایانی
در این مقاله جامع به شما همه چیز را درباره پروژههای نصب پیچ و رولپلاک نما با راپل را با تمام جزئیات بیان نمودیم. در پایان لازم دانستیم تا مجدداً یادآوری کنیم که برای اطمینان از کار انجام شده و داشتن طول عمر مورد انتظارتان، در انتخاب پیمانکار پیچ رولپلاک نمای ساختمان خود، وسواس کامل را به خرج دهید. هرچه پیمانکار و مجری پیچ رولپلاک شما با تجربه تر باشد، کیفیت و اطمینان از کار انجام شده آنها بهتر و بیشتر خواهد بود.